Ik ben Roy Bouwmeester. Na een aantal jaren ervaring op gebouwd te hebben bij een infra bedrijf ben ik voor mezelf begonnen. Mijn werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het aanleggen van alle soorten bestrating en overkappingen.

Dit kan bijvoorbeeld een oprit zijn, complete bestrating van een siertuin of het bestraten van een bedrijventerrein. Een mooie verhoogde plantenbak is tegenwoordig ook niet meer weg te denken uit een moderne tuin. Daarnaast verzorg ik ook complete overkappingen op maat. Kortom, heeft u plannen voor een totaalproject, dan denk ik graag mee om te komen tot een mooi eindresultaat.

De voorbereidingen van de bestrating of overkapping kan ik ook voor u doen. Grond afgraven en afvoeren, zand leveren en verwerken, maar ook het zetten van straatkolken behoort tot de werkzaamheden.

Mijn doel is om de wensen van de klant na te streven, zodat zij vol op van het eind resultaat kunnen genieten.

Mijn werk doe ik met plezier, en ik zal alles in overleg doen met de klant. Ik lever mijn werk voornamelijk in de omgeving van Apeldoorn, provincie Gelderland.

Wanneer u benieuwd bent wat ik voor u of uw bedrijf kan betekenen? Dan kunt u via de website een vrijblijvende offerte aanvragen.

Ik zal persoonlijk bij u langskomen om de situatie beter te bekijken.

Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u altijd een email sturen of telefonisch contact opnemen.

Chat openen
Kan ik je ergens mee helpen?
Hallo! Waar kan ik je mee helpen?