roy_black_logo

Veranda Deventer

Vanaf vroeg in de lente tot laat in de herfst blijven genieten van uw tuin? Dat kan dankzij een mooie veranda. Denkt u na over een veranda en woont u in Deventer of omgeving? Roy Bouwmeester komt graag bij u langs om in uw tuin een prachtige veranda in Deventer te realiseren.

Interesse gekregen?

Waarom een veranda plaatsen?

De grootste voordelen van een veranda zijn natuurlijk dat u bijna het hele jaar door in uw tuin kunt zitten. Of het nu waait of regent. U zit onder een veranda heerlijk beschut. En is het te warm in de zon? Ook dan is een veranda de perfecte uitkomst. Daarnaast geeft een veranda uw tuin een luxe upgrade, waardoor het nog lekkerder is om buiten te zitten. Als laatste biedt een veranda een extra leefruimte. Kortom, dat wordt genieten. 

De kosten van een veranda in Deventer

De kosten van een veranda in Deventer zijn afhankelijk van uw wensenlijstje. Wilt u een bepaald type hout? Moet het geverfd zijn of juist onbehandeld? En wilt u de veranda aan het huis of losstaand achterin de tuin? Wij komen graag bij u langs om dit allemaal door te spreken en om natuurlijk een kijkje te nemen in uw tuin. Dan kunnen we tegelijkertijd kennismaken én de mogelijkheden doorspreken. Daarna gaan wij aan de slag met een gerichte offerte. Wilt u liever op voorhand al een prijsindicatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Een veranda op maat laten plaatsen door Roy Bouwmeester

Wilt u het liefst een veranda op maat in Deventer laten plaatsen? Dat kan! Een standaard veranda past soms niet in uw tuin of het heeft de verkeerde kleur. En misschien heeft u wel aanvullende wensen waaraan een standaard veranda niet kan voldoen. Dat snappen wij maar al te goed, daarom is onze specialiteit ook maatwerk! Roy Bouwmeester heeft jaren ervaring met het plaatsen van veranda’s op maat. Wij komen graag langs om in uw tuin te kijken welke mogelijkheden u heeft. Maak hier alvast een afspraak.

Interesse gekregen?