roy_black_logo

Veranda Zutphen

Heeft uw woning in Zutphen een mooie tuin? En droomt u van een veranda? Laat die droom werkelijkheid worden en maak een afspraak met Roy Bouwmeester. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van een veranda in Zutphen. Van een veranda op maat tot een standaard overkapping. Wij gaan geen enkel tuinproject uit de weg. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Interesse gekregen?

Wat kost een veranda Zutphen

Om de kosten van een veranda in Zutphen te bepalen komen wij het liefst bij u langs. Nadat we kennis gemaakt hebben bekijken we uw tuin goed. We nemen alle maten op en spreken samen uw wensen door. Zodra we alle informatie hebben verzameld gaan we aan de slag met een gerichte offerte. Via de mail ontvangt u deze van ons. Komen we overeen met de prijs? Dan gaan we zo snel mogelijk aan de slag. Wilt u liever van tevoren een indicatie hebben van de kosten? Bekijk dan onze standaard veranda’s en bereken zelf uw prijsindicatie. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Vergunning veranda Zutphen

In de meeste gevallen heeft u geen vergunning nodig voor het plaatsen van een veranda in Zutphen. Vooral als u netjes binnen de erfgrens blijft, de veranda in uw achtertuin plaatst en daarmee niet meer dan 50% van uw terrein bebouwd. In sommige gevallen zijn de regels net wat anders. Daarom is het verstandig om van tevoren goed onderzoek te doen en na te gaan welke regels er in uw gemeente gelden. Heeft u vragen hierover? Neem dan gerust contact met ons op.

Veranda plaatsen zonder zorgen

Een veranda laten plaatsen scheelt u veel tijd en moeite, maar dan is het wel zo fijn als het door vakmensen gebeurd. Daarvoor bent u bij Roy Bouwmeester aan het juiste adres. Met kennis, vakmanschap en veel ervaring plaatsen wij veranda’s in Zutphen en omgeving. We zorgen voor een veranda van kwaliteit met een stevige fundering. Naast veranda’s kunt u bij ons ook terecht voor straatwerk en andere tuinprojecten. Aan u dus alleen nog de taak om uw tuin naar wens in te richten en lekker te genieten. Wilt u meer informatie over onze diensten? Bel of mail ons dan gerust.

Interesse gekregen?