roy_black_logo

Overkapping Twello

Een overkapping in Twello laten plaatsen? Bij Roy Bouwmeester bent u hiervoor aan het juiste adres. Met een overkapping verlengt u alsware uw leefruimte en krijgt u de mogelijkheid om bijna het hele jaar door in uw tuin te zitten. Heerlijk beschut en zonder dat u last heeft van de regen, wind of de zon.

Interesse gekregen?

Wat zijn de kosten voor een overkapping in Twello?

Overkappingen zijn er in alle soorten, vormen en maten. Daarom zijn de kosten voor een overkapping in Twello ook gevarieerd. Afhankelijk van uw wensenlijstje en de mogelijkheden die uw tuin biedt kunnen wij een gerichte prijs opmaken. Het liefst komen we van tevoren wel even langs. Hiermee kunnen we de situatie goed inschatten en voorkomen dat u voor onverwachte kosten komt te staan. Wel zo fijn! Wilt u liever eerst een prijsindicatie? Ook dat is mogelijk, neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op. 

De hoogte van een overkapping

Hoe hoog mag mijn overkapping in Twello zijn? Dat hangt er vanaf waar de overkapping geplaatst wordt. Hoe dichter bij de erfgrens, hoe lager de maximale hoogte van de overkapping mag worden. In de meeste gevallen mag u een overkapping vergunningsvrij bouwen, maar in sommige gemeenten zijn de regels net wat anders. Onderzoek daarom van tevoren goed wat de regels zijn voor bijvoorbeeld de hoogte van een overkapping, voordat u er één gaat plaatsen. Wilt u hierbij hulp? Neem dan gerust contact met ons op.

Interesse gekregen?