roy_black_logo

Houten overkapping Apeldoorn

Is uw wens om een prachtige houten overkapping te plaatsen in Apeldoorn? Zodat u ook ‘s avonds en met minder mooi weer heerlijk buiten kunt zitten. Roy Bouwmeester plaatst al enkele jaren houten overkappingen in Apeldoorn en omgeving. Een mooi strak design of juist een natuurlijke uitstraling. Van ontwerp tot uitvoering en oplevering bent u bij ons aan het juiste adres.

Interesse gekregen?

Wat zijn de kosten van een houten overkapping in Apeldoorn?

De kosten van een houten overkapping in Apeldoorn variëren en zijn afhankelijk van de wensen, afmetingen en materialen. Vooral als u een houten overkapping wil laten plaatsen wilt u het liefst van te voren op de hoogte zijn van de kosten. Daarom komen wij graag van te voren op bezoek. Niet alleen om kennis te maken, maar ook om het werk nauwkeurig op te nemen en uw wensen door te spreken. Daarna ontvangt u van ons een gerichte offerte. Wilt u liever een prijsindicatie vooraf? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. 

Houten overkapping in
Apeldoorn laten plaatsen

Is uw wens een houten overkapping in Apeldoorn te laten plaatsen? Een heerlijke plek waar u het hele jaar door kunt genieten van uw tuin. Dat kan! Roy Bouwmeester is gespecialiseerd in op maat gemaakte houten overkappingen plaatsen. We combineren uw wensen met onze deskundige blik en vakmanschap om een mooie houten overkapping te realiseren. U hoeft alleen nog uw tuinmeubels erin te zetten en genieten maar!

Een houten veranda van douglas

Het veelvoorkomende type hout voor een houten veranda is douglas. Douglas hout geeft een veranda een mooie en luxe uitstraling. Dit hout is afkomstig van de douglasspar en leent zich perfect voor diverse tuinprojecten. Dat komt doordat het een duurzaamheidsklasse 3 heeft en onbehandeld ongeveer 10 tot 15 jaar mee gaat. Wanneer u het hout wel behandeld, kunt u de levensduur verlengen met maximaal 5 jaar.

Interesse gekregen?