roy_black_logo

Overkapping Deventer

Wilt u graag uw tuin een upgrade geven met een mooie overkapping? Laat dan een overkapping in Deventer plaatsen door Roy Bouwmeester. Met een overkapping aan uw woning of achterin de tuin, kunt u optimaal genieten van uw tuin bij goed en slecht weer. Altijd heerlijk droog zitten in de buitenlucht.

Interesse gekregen?

Kosten overkapping Deventer

De kosten voor een overkapping in Deventer zijn afhankelijk van uw wensen. Daarom bespreken we altijd in het eerste gesprek uitgebreid uw wensenlijst door. Het liefst komen we bij u thuis om het werk op te nemen. Hierdoor kunnen we onverwachte kosten zoveel mogelijk voorkomen. Hebben we alle informatie? Dan gaan we aan de slag met een gerichte offerte. Wilt u liever van tevoren een prijsindicatie? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan.

De hoogte van een overkapping in Deventer

Een overkapping plaatsen mag niet zomaar. Vaak heeft de gemeente een aantal regels opgesteld. Bijvoorbeeld aan de hoogte van een overkapping in Deventer. Deze mag in de meeste gevallen maximaal 2.40 meter zijn. Let op, dit kan wel verschillen per situatie. Daarom komen we altijd graag bij u langs om te kijken en uit te zoeken welke mogelijkheden u heeft. Bent u benieuwd welke regels de Gemeente Deventer hanteert? Lees dan verder op de website van de gemeente.

Overkapping op maat door Roy Bouwmeester

Vrijwel ieder huis en tuin is anders. Daarom wordt in de meeste gevallen een overkapping op maat gemaakt. Ook bij ons heeft een overkapping op maat de voorkeur. Op die manier kunnen we voldoen aan al uw speciale wensen. Bijvoorbeeld een bepaalde kleur, materiaal, een raam of poort. Laat maatwerk nu net onze specialiteit zijn! Wij maken het met veel plezier en echt geen enkel project is ons te gek. Neem contact met ons op en wie weet heeft u binnenkort wel uw droomoverkapping in uw tuin staan.

Bent u overtuigd van mijn vakmanschap en expertise van het ontwerpen en bouwen van een overkapping in Deventer? Neem dan direct contact met ons op.

Interesse gekregen?