roy_black_logo

Veranda Apeldoorn

Droomt u van een mooie veranda in uw tuin? Een plek waar u alle seizoenen beschut kunt zitten? Dan bent u bij Roy Bouwmeester aan het juiste adres. Wij bouwen graag uw veranda in Apeldoorn. Van standaard veranda’s tot veranda’s op maat. Geen enkel tuinproject is te gek voor ons. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Interesse gekregen?

Extra leefruimte creëert u met een veranda

De meest gehoorde reden waarom men een veranda wil plaatsen is dat u extra leefruimte creëert. Een heerlijke plek in uw tuin waar u bijna het hele jaar door van kunt genieten. Of het nu buiten waait of regent. Onder een veranda zit u droog en beschut. Ook in de zomer als het in de zon te warm is biedt een veranda de ultieme uitkomst om toch buiten te kunnen zitten. De extra leefruimte geeft luxe en comfort aan uw tuin. Wie wil dat nu niet? 

Kosten veranda Apeldoorn

Wat kost een veranda plaatsen in Apeldoorn? Dat is afhankelijk van uw wensen, de afmetingen en het materiaalgebruik. Bij Roy Bouwmeester kunt u kiezen uit een aantal standaard veranda’s, waarbij u snel en eenvoudig zelf een prijsindicatie kunt berekenen. 

project_img8

Is een vergunning nodig voor een veranda?

Het antwoord op deze vraag is in de meeste gevallen, nee. Wel moet u zich met de bouw aan een aantal regels houden. Denk aan de hoogte, afstand tot de erfgrens en het aantal vierkante meters dat u van uw grond bebouwd. Per gemeente verschillen deze regels. Het is daarom verstandig om van tevoren goed uit te zoeken aan welke voorwaarden uw veranda moet voldoen. Wilt u hierbij extra hulp? We kijken graag met u mee. Neem daarvoor contact met ons op. 

 

Veranda op maat laten maken Apeldoorn

Naast de standaard veranda’s bieden wij ook veranda’s op maat in Apeldoorn. Het komt soms voor dat u andere wensen heeft dan de standaardoplossingen. Denk aan een andere kleur, ander materiaal of een andere afmeting. Voor een veranda op maat komen wij graag van tevoren bij u langs. Dan kunnen we uw tuin en wensen goed in ons opnemen, dat maakt het maken van een gerichte offerte een stuk eenvoudiger. Hiermee voorkomen we onverwachte kosten op een later moment. Wel zo handig! Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak bij u thuis. 

Veranda in Apeldoorn laten plaatsen zonder zorgen

Het plaatsen van een veranda in Apeldoorn vergt kennis, vakmanschap en een hoop ervaring. Bij Roy Bouwmeester hebben we dat alledrie in huis. Al jaren realiseren wij met veel plezier de mooiste tuinprojecten in Apeldoorn en omgeving. We zorgen niet alleen dat de veranda naar wens wordt gebouwd, maar ook dat de fundering goed wordt gelegd. Zodat u niet alleen nu van uw veranda kunt genieten, maar ook de komende jaren. Kwaliteit is van A tot Z belangrijk: van de materialen die we gebruiken tot aan de installatie. Voor u geldt dan alleen nog: de veranda inrichten naar smaak en genieten maar! 

Interesse gekregen?