Terrasoverkapping Zutphen

Home » Terrasoverkapping Zutphen
Houten Veranda Overkapping

Heeft u in Zutphen een heerlijke tuin waar u graag een overkapping wil plaatsen? Roy Bouwmeester plaatst uw overkapping in Zutphen. U heeft bij ons de keuze uit meerdere standaard overkappingen of een overkapping op maat. Ook als u speciale wensen heeft, zoals bepaalde materialen of kleuren. Zet ons aan het werk en u kunt het hele jaar door heerlijk genieten van een fijne, beschutte plek in uw tuin. 

Interesse in een overkapping voor uw tuin?

Wat kost een overkapping in Zutphen?

De kosten van een overkapping in Zutphen zijn natuurlijk afhankelijk van meerdere factoren. Bij ons kunt u kiezen uit een aantal standaard overkappingen, waarvoor u eenvoudig een prijsindicatie kunt berekenen. Heeft u andere wensen? Bijvoorbeeld een andere maat, kleur of materialen. Dan komen we graag bij u langs om de mogelijkheden die uw tuin biedt te bekijken en uw wensen te bespreken.. Op die manier kunnen we een gerichte offerte opstellen en zorgen we ervoor dat u op een later moment niet voor onverwachte kosten staat. Wel zo fijn! Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken. 

De maximale hoogte van een overkapping in Zutphen

Wist u dat de ideale hoogte voor een overkapping minimaal 2,40 meter is? Dit is de perfecte hoogte, zodat iedereen er onderdoor kan lopen én er ruimte overblijft om een lamp op te hangen. Bukken is absoluut niet nodig. Hoe hoog een overkapping in Zutphen maximaal mag zijn is afhankelijk van de regelgeving van de gemeente en waar de overkapping geplaatst wordt. Vaak geldt hoe dichter bij de erfgrens, hoe lager de maximale hoogte. Doordat het per gemeente kan verschillen is het verstandig om van tevoren goed onderzoek te doen. Wilt u hier hulp bij? Neem dan gerust contact met ons op. 

Interesse in een overkapping voor uw tuin?

Neem direct contact met mij op via onderstaand formulier of bel 0611185021.

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoon (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht

  Hier vind je onze privacy verklaring.
  Ja, ik ga akkoord met de privacy verklaring.

  Chat openen
  Kan ik je ergens mee helpen?
  Hallo! Waar kan ik je mee helpen?