roy_black_logo

Overkapping Zutphen

Heeft u in Zutphen een heerlijke tuin waar u graag een overkapping wil plaatsen? Roy Bouwmeester plaatst uw overkapping in Zutphen. U heeft bij ons de keuze uit meerdere standaard overkappingen of een overkapping op maat. Ook als u speciale wensen heeft, zoals bepaalde materialen of kleuren. Zet ons aan het werk en u kunt het hele jaar door heerlijk genieten van een fijne, beschutte plek in uw tuin.

Interesse gekregen?

Wat kost een overkapping in Zutphen?

De kosten van een overkapping in Zutphen zijn natuurlijk afhankelijk van meerdere factoren. Bij ons kunt u kiezen uit een aantal standaard overkappingen, waarvoor u eenvoudig een prijsindicatie kunt berekenen. Heeft u andere wensen? Bijvoorbeeld een andere maat, kleur of materialen. Dan komen we graag bij u langs om de mogelijkheden die uw tuin biedt te bekijken en uw wensen te bespreken.. Op die manier kunnen we een gerichte offerte opstellen en zorgen we ervoor dat u op een later moment niet voor onverwachte kosten staat. Wel zo fijn! Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken. 

De maximale hoogte van een overkapping in Zutphen

Wist u dat de ideale hoogte voor een overkapping minimaal 2,40 meter is? Dit is de perfecte hoogte, zodat iedereen er onderdoor kan lopen én er ruimte overblijft om een lamp op te hangen. Bukken is absoluut niet nodig. Hoe hoog een overkapping in Zutphen maximaal mag zijn is afhankelijk van de regelgeving van de gemeente en waar de overkapping geplaatst wordt. Vaak geldt hoe dichter bij de erfgrens, hoe lager de maximale hoogte. Doordat het per gemeente kan verschillen is het verstandig om van tevoren goed onderzoek te doen. Wilt u hier hulp bij? Neem dan gerust contact met ons op. 

Overkapping op maat door Roy Bouwmeester

Vrijwel ieder huis en tuin is anders. Daarom wordt in de meeste gevallen een overkapping op maat gemaakt. Ook bij ons heeft een overkapping op maat de voorkeur. Op die manier kunnen we voldoen aan al uw speciale wensen. Bijvoorbeeld een bepaalde kleur, materiaal, een raam of poort. Laat maatwerk nu net onze specialiteit zijn! Wij maken het met veel plezier en echt geen enkel project is ons te gek. Neem contact met ons op en wie weet heeft u binnenkort wel uw droomoverkapping in uw tuin staan.

Bent u overtuigd van mijn vakmanschap en expertise van het ontwerpen en bouwen van een overkapping in Deventer? Neem dan direct contact met ons op.

Interesse gekregen?