Straatwerk Apeldoorn

Home » Straatwerk Apeldoorn

Straatwerk Apeldoorn

Wilt u uw tuin laten bestraten zodat u minder onderhoud heeft, een grote plantenbak laten plaatsen of uw huidige straatwerk laten vervangen? Ik sta voor u klaar! Al reeds meer dan 100 tuinen in de omgeving van Apeldoorn heb ik van een mooi stuk straatwerk voorzien. Ik vertel u graag meer over mijn werkwijze.

Welke materialen straatwerk zijn geschikt?

Het laten bestraten van uw tuin, oprit of terras kan met diverse materialen. Klinkers, grindtegels of betontegels zijn hierbij erg populair. Heeft u andere wensen? Geen probleem! De mogelijkheden zijn zeer divers dus de kans is groot dat we u goed verder kunnen helpen. Om ervoor te zorgen dat uw straatwerk niet verzakt, is een solide ondergrond van groot belang. Of het nu gaat om een bedrijventerrein of een kleine tuin, wij zorgen voor een goed stuk straatwerk!

Kosten straatwerk Apeldoorn

Wanneer u het bestraten van uw tuin aan ons uitbesteed begrijpen we goed dat u wilt weten waar u aan toe bent. Om onverwachte kosten te voorkomen, komen we graag vrijblijvend op bezoek om het werk op te nemen. Tijdens dit bezoek kunnen we goed beoordelen wat de kosten zullen zijn om uw tuin te bestraten. Wil u alvast een prijsindicatie ontvangen alvorens we bij u langskomen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.  

Tuin op laten hogen

Voordat we beginnen met het bestraten van uw tuin is het van groot belang dat de ondergrond stabiel is en niet gaat verzakken. Door het aanleggen van een nieuw zandbed zakt uw straatwerk minder snel weg en kunt u langer genieten van een mooie tuin of oprit. Wanneer dit van toepassing is zullen we de prijs voor het ophogen van uw tuin meenemen in de offerte.

Bent u overtuigt van mijn vakmanschap en expertise voor het leggen van een goed stuk straatwerk in Apeldoorn?  Neem dan direct contact met ons op.

Straatwerk Apeldoorn
Straatwerk Apeldoorn
Chat openen
Kan ik je ergens mee helpen?
Hallo! Waar kan ik je mee helpen?